Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen - Midt-/Nordjylland

Vi oplever stor efterspørgsel og udvider vores stærke team. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger. Vi har store vækstambitioner, og du bliver en central del af vores vækstrejse.

Hos Vølund Varmeteknik sælger vi kvalitetsprodukter på baggrund af indsigt, teknisk support og rådgivning. Vi bestræber os på at være med vores kunder hele vejen – fra det første møde over dimensionering til den færdige installation. Høj kvalitet og teknisk viden er grundpillerne i Vølund Varmeteknik, og derfor får du en grundig oplæring og løbende videreuddannelse, så du bliver ekspert i vores varmetekniske produkter.

Du kommer også til at indgå i et meget professionelt salgsteam med mange års erfaring inden for branchen, og dine salgskolleger står klar til at byde dig velkommen og dele ud af deres erfaringer knowhow og rådgivning. Du har med andre ord en teknisk stærk organisation i ryggen, der klæder dig på til at rådgive dine kunder og tage del i vores ambitiøse vækstrejse.

Kør ud hjemmefra og giv kunderne kvalitet

Du får frihed og ansvar til at drive vores salg i det "sydlige" Nordjylland, hvor en god kundeportefølje står klar til dig. Du bruger din dag ude hos kunderne, som primært er VVS-installatører, men også elektrikere og kølefirmaer. Her rådgiver du i installation, energirigtige løsninger, optimering og projektsalg. Du klæder med andre ord vores kunder på til at kunne skabe det bedst mulige resultat hos deres egne kunder. Det er rådgivning på højt teknisk niveau, og gennem din ærlige dialog bygger du stærke relationer med dine kunder. Det geografiske område, som du forventes at dække, vil være fra Aalborg og Viborg i nord til Thisted i vest  – så det vil være optimalt, hvis du bor inden for dette område.

Solid teknisk viden og salgserfaring

Vi forestiller os, at du:

  • har solid teknisk indsigt. Det kan være du har en håndværksmæssig baggrund, men du kan også have opbygget solid viden om VVS-branchen på anden vis, ligesom du meget gerne må have kendskab til salg af ventilationsprodukter.
  • har god erfaring med salg, og du brænder for at give kunderne en god og ærlig rådgivning
  • er god til at strukturere din hverdag, så du planlægger dine kundebesøg med mindst mulig spildtid
  • er målrettet og har fokus på det langsigtede mål om at levere kvalitet hver gang

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket Teknisk Salgskonsulent + ønsket område til Peak Rekruttering (Allan Jessen).

Søg her

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send os din ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Jessen direkte på 27 79 54 49.

Din garanti for en god arbejdsplads

Vi er Great Place to Work-certificeret. Og det er vi stolte af. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og vores arbejdsmiljø er i topklasse. Derfor arbejder vi hele tiden målrettet mod at udvikle vores arbejdsplads i en positiv retning. Læs her, hvordan vores medarbejdere oplever Vølund Varmeteknik som arbejdsplads.  

Læs mere

keyboard_arrow_up
Loading...