Servicetekniker til varmetekniske løsninger på Sjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 23 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Vi søger nu en kollega med bopæl på Sjælland, som skal dække et nærmere fastlagt område sammen med det eksisterende serviceteam. 

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Dine daglige arbejdsopgaver vil være at udføre eftersyn og reparationer på Vølund-varmepumper på Sjælland. Du skal have bopæl i området, da du skal køre ud fra din privatadresse. 

Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af erfarne og kompetente kolleger, hvis ekspertise ligger inden for servicering og problemløsning af Vølunds varmepumper og virksomhedens øvrige produkter, bl.a. pillefyr.

Din baggrund

Du har en stærk teknisk viden inden for servicering af varmetekniske produkter, hvor du især er vidende om VVS, el og/eller køl. 

Du arbejder struktureret og har fokus på at udføre et professionelt samarbejde med både vores kunder, samarbejdspartnere og internt i organisationen, ligesom du gerne må have erfaring med at servicere private kunder.

Du skal sætte en ære i at udføre professionel service og løse varmetekniske problemer hos vores kunder, ligesom du trives med at kunne arbejde selvstændigt hjemmefra - alene.

check Du har en uddannelse inden for køle-, el- og/eller VVS-branchen

check Du har erfaring som servicemontør, kølemontør eller VVS-tekniker

check Du har kølecertifikat A

check Du er bekendt med varmepumper, opbygning af varmeanlæg og har kendskab til el-fejlfinding.

Hvis du mangler faglig viden, sørger vi for, at du får denne via intern uddannelse, hvorfor vi især lægger vægt på, at du har de rigtige personlige egenskaber.

Vi tilbyder

Vores claim er kvalitet, så når du starter hos os, får du en meget grundig oplæring. Vi stiller naturligvis de fornødne arbejdsredskaber i form af servicebil, professionelt værktøj, pc og øvrigt it-udstyr til rådighed, ligesom en god lønpakke med firmapension og sundhedsforsikring er en selvfølge.

Du kommer til at indgå i et velfungerende serviceteam, både eksternt og internt, med høj anciennitet og stor stabilitet.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte driftschef Simon Vilhelmsen på 22 69 93 86.

Vi vil gerne have dig i gang med at servicere vores kunder så hurtigt som muligt, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag til sv@volundvt.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Din garanti for en god arbejdsplads

Vi er Great Place to Work-certificeret. Og det er vi stolte af. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og vores arbejdsmiljø er i topklasse. Derfor arbejder vi hele tiden målrettet mod at udvikle vores arbejdsplads i en positiv retning. Læs her, hvordan vores medarbejdere oplever Vølund Varmeteknik som arbejdsplads.  

Læs mere

keyboard_arrow_up
Loading...