Servicetekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Du tilbydes en fuldtidsstilling i vores serviceafdeling, hvor du sammen med et erfarent serviceteam skal sikre teknisk rådgivning og professionel support af vores kunder. 

Henvendelserne, som du skal besvare, vedrører varmepumper og pillefyr, og vores kunder er primært VVS-installatører. Dine daglige arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

  • Telefonisk support af erhvervskunder/private kunder
  • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail
  • Kontakt til eksterne teknikere og samarbejdspartnere

Din baggrund

Du er formentlig uddannet el-installatør/VVS-installatør / VVS-tekniker og har evt. en køleteknisk uddannelse med erfaring fra et lignende job eller fra et tidligere job som servicemontør, men dit fagområde er underordnet. Dog vil det el-tekniske vægte højt.

Du kan have erfaring indenfor enten varmepumper eller pillefyr, men vi lægger størst vægt på, at du har lyst til den daglige telefonkontakt med vores kunder.

Skulle du være nyuddannet el-installatør/VVS-installatør, VVS-tekniker eller maskinmester - og har du lyst til at arbejde med servicesupport for en professionel virksomhed - så er du også velkommen til at søge jobbet.

Med andre ord; dine faglige kompetencer vil være afgørende for, hvordan vi sammensætter jobbet som intern service-tekniker. Det vigtigste er, at du forstår at sætte kunden i centrum i forbindelse med den daglige telefonsupport, og at du har en positiv og åben tilgang til løsning af de daglige arbejdsopgaver. Skulle du samtidig have IT-kendskab samt lyst og flair for at deltage i vores udvikling af den digitale platform for vores tekniske support, vil det være et ekstra plus.

 

Vi tilbyder

En solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har indflydelse på din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundhedsforsikring samt personaleforening. Du kommer til at indgå i et velfungerende serviceteam med høj anciennitet og stor stabilitet.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte After Sales Manager Villy Damgaard-Jacobsen på 21 67 67 28.

Vi vil gerne have dig i gang med at servicere vores kunder så hurtigt som muligt, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag til vdj@volundvt.dk. Sidste frist for indsendelse af ansøgning vil være 15.10.2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

keyboard_arrow_up
Loading...