Servicetekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 23 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Videbæk, som fra juli 2018 befinder sig i nye omgivelser i Herning.

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Du tilbydes en fuldtidsstilling i vores serviceafdeling, hvor du sammen med et erfarent serviceteam skal sikre teknisk rådgivning og professionel support af vores kunder. 

Henvendelserne, som du skal besvare, vedrører varmepumper og pillefyr, og vores kunder er primært VVS-installatører. Dine daglige arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

  • Telefonisk support af erhvervskunder/private kunder
  • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail
  • Kontakt til eksterne teknikere og samarbejdspartnere

Din baggrund

Du er formentlig uddannet VVS-installatør / VVS-montør og har evt. en køleteknisk uddannelse med erfaring fra et lignende job eller fra et tidligere job som servicemontør, men dit fagområde er underordnet.

Du kan have erfaring indenfor enten varmepumper eller pillefyr, men vi lægger størst vægt på, at du har lyst til den daglige telefonkontakt med vores kunder.

Skulle du være nyuddannet VVS-installatør eller VVS-montør - og har du lyst til at arbejde med servicesupport for en professionel virksomhed - så er du også velkommen til at søge jobbet.

Med andre ord; dine faglige kompetencer vil være afgørende for, hvordan vi sammensætter jobbet som intern service-tekniker. Det vigtigste er, at du forstår at sætte kunden i centrum i forbindelse med den daglige telefonsupport, og at du har en positiv og åben tilgang til løsning af de daglige arbejdsopgaver.

Vi tilbyder

En solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har indflydelse på din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundhedsforsikring samt personaleforening. Du kommer til at indgå i et velfungerende serviceteam med høj anciennitet og stor stabilitet.

Er du interesseret?

Vi samarbejder med rekrutteringsfirmaet PEAK i forbindelse med udvælgelse og ansættelse, så hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Jessen fra PEAK på tlf. 27 79 54 49.

Du kan også læse mere om stillingen her www.peak.dk, men send gerne din ansøgning og CV allerede i dag, da vi gerne have dig i gang med at servicere vores kunder så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

keyboard_arrow_up
Loading...