Servicechef

Personaleledelse, motivation, trivsel og effektivitet - udvikling af kommercielle servicekoncepter og aftaler

Vølund Varmeteknik A/S, som fra juni 2018 har domicil i Herning, søger en Servicechef til serviceafdelingen. Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med i alt 24 medarbejdere fordelt over hele landet. Afdelingen består af intern support, koordinatorer og eksterne serviceteknikere.  Du vil som Servicechef have direkte ledelse af 8 medarbejdere i afdelingen. Du vil samtidig indgå i ledergruppen og referere til virksomhedens administrerende direktør.

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Din primære opgave som Servicechef er at skabe og fastholde udviklingen indenfor service af virksomhedens produktsortiment, herunder indfri virksomhedens strategi omkring mål og resultater. Du vil samtidig skulle varetage det organisatoriske ansvar for personalet i serviceafdelingen. Derudover vil du have ansvaret for at udøve service til virksomhedens privat- og erhvervskunder.
 

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Daglig ledelse af serviceafdelingen og sikre en professionel kundeservice
  • Sikre medarbejdernes trivsel, motivation, samarbejde og udvikling
  • Udarbejde arbejdsplaner og sikre opfølgning på afdelingens og medarbejdernes mål
  • Udarbejde budgetter og sikre at afdeling når de opstillede økonomiske mål
  • Overordnet ansvar for reklamationsbehandlinger
  • Udvikling af afdelingen, herunder IT
  • Kundekontakt samt kundebesøg og udvikling af markedsrettede servicekoncepter, herunder after sales

Din baggrund

Du har formentlig en teknisk uddannelse suppleret med en lederuddannelse eller kurser heri. Du har erfaring fra en lignende stilling som teamleder eller afdelingschef, gerne indenfor tekniske produkter. Det er en fordel hvis du har kendskab til varmepumpeteknik og gerne fra en baggrund indenfor køl, el eller VVS branchen. Du er god til at skabe rammerne for et godt samarbejde både internt og eksternt. Som person er du robust og god til at bevare overblikket. Du er en synlig leder og har et højt drive.

Vi tilbyder

Et spændende job i en solid og velfunderet virksomhed i vækst. Stor indflydelse som Servicechef hvor du indgår i virksomhedens ledelse. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundhedsforsikring samt personaleforening.
 

Er du interesseret?

Vi samarbejder med rekrutteringsfirmaet PEAK i forbindelse med udvælgelse og ansættelse, så hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Jessen fra PEAK på tlf. 27 79 54 49.

Du kan også læse mere om stillingen her www.peak.dk, men send gerne din ansøgning og CV allerede i dag, da vi gerne have dig i gang med at servicere vores kunder så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

keyboard_arrow_up
Loading...