Will YOU be one of them?

Vølund Varmeteknik A/S volundvt.dk er et 100% ejet datterselskab af den svenske koncern NIBE www.nibe.se og har dansk domicil i Videbæk v/ Herning. I samarbejde med vores svenske moderselskab NIBE Climate Solutions søger Vølund Varmeteknik nu 2 danske trainees, som skal deltage i et spændende NIBE Climate Solutions Sales Trainee Program.

Programmet ”NIBE Climate Solutions JUST” vil sikre dig en unik introduktion til salgsverdenen indenfor gennemtænkte og energirigtige klimaløsninger og tilbyder dig en uddannelse, som både vil foregå nationalt samt internationalt.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Din base vil være på Vølund Varmeteknik i Videbæk, og dine arbejdsopgaver vil primært bestå i analyser og undersøgelser indenfor salg og markedsføring, ligesom du skal være klar til, at en del af uddannelsen vil foregå ude hos vores kunder sammen med vores salgstekniske konsulentteam. Inden du kommer så langt, vil du dog skulle gennemgå en oplæring i vores produkter og blive introduceret til vores værdier, forretningsprincipper og salgsstrategier. I løbet af de 2 år vil du få til opgave at udarbejde en rapport relateret til salg, der sluttelig skal præsenteres for NIBEs top management.

Hvad søger vi?

For at komme i betragtning skal du have en bachelorgrad eller lignende gerne indenfor Business Development eller Marketing/Management og have maks. tre års erhvervserfaring enten før eller efter din eksamen. Du skal kunne tale og forstå engelsk flydende, da vores koncernsprog er engelsk. Herudover er du holdspiller og har stærke analytiske og problemløsende færdigheder, ligesom du skal være interesseret i energiløsninger og spændende klimatekniske udfordringer.

Du vil blive en del af vores stærke sales team og få tilknyttet en dedikeret mentor i de 2 år. Programmet starter primo marts 2018, og vi forventer ansættelsesstart på Vølund Varmeteknik pr.  februar 2018.

I 2018 programmet vil der globalt set blive ansat 12 – 15 talenter i hhv. Nordamerika og Europa, og vi opfordrer derfor både mandlige og kvindelige ansøgere til at søge. Det vigtigste er, at du er salgs- og resultatorienteret og har modet til at gøre en forskel. 

Hvis ovenstående lyder som dig – come and join our team!

Fremtidige muligheder

Forløber dit 2-årige trainee program med stor succes, vil du efterfølgende blive tilbudt permanent ansættelse i vores salgsteam, som vil fortsætte med at fremme din udvikling, såvel fagligt som personligt.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Søren Krogh på 51 44 77 75.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket ”Trainee” til Søren Krogh på sk@volundvt.dk. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send os din ansøgning snarest ....

Vi glæder os til at høre fra dig.

keyboard_arrow_up
Loading...