Kontorassistent til Intern Salg
- med overblik og erfaring

Arbejder du systematisk, og er du glad for at have stor kundekontakt uden at miste overblikket? Og har du erfaring fra en lignende stilling, hvor du skulle have mange bolde i luften? Så er det måske dig, vi søger til en stilling i Intern Salg.

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Vi er på en vækstrejse, hvor vi søger en udadvendt og serviceminded kollega til Intern Salg, hvor du kommer til at indgå i et team på fire personer. Du får en afvekslende og travl hverdag med forskellige typer opgaver:

  • Ordrebehandling, fakturering og diverse opfølgninger til kunder etc.
  • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail og telefon
  • Back-up for eksterne sælgere
  • Diverse administrative opgaver

Du skal sætte en ære i at udføre professionel service både overfor vores kunder og internt i virksomheden, og vi lægger stor vægt på, at du har lyst til den daglige telefonkontakt, samtidig med at du løser administrative opgaver. 

Du kommer til en virksomhed, hvor vi har travlt, så du skal helst være indstillet på at arbejde i et godt fællesskab, hvor vi gerne hjælper hinanden. Du får selvfølgelig en grundig introduktion, så du lærer vores kunder og vores organisation godt at kende. Og du får faste arbejdstider i en succesfuld organisation, hvor vi sammen gør det sjovt at gå på arbejde.

Hos Vølund Varmeteknik arbejder vi hver dag på at skabe miljøvenlige og moderne varmeløsninger baseret på vores viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt.

Læs mere om vores miljøvenlige varmeløsninger

 

Baggrund

Du er formentlig uddannet kontorassistent og har tilegnet dig nogle af de ovenstående kompetencer i din nuværende eller tidligere jobfunktion(er). Da vores virksomhed er i rivende udvikling og i kraftig vækst, har vi en travl hverdag, og dette betyder også, at det er et krav, at du kan opfylde følgende:

  • Ordrebehandling
  • Er klar på, at telefonen er dit vigtigste arbejdsredskab 
  • Struktureret i sin hverdag samt kan have mange bolde i luften samtidigt
  • Ansvarsfuld, godt humør og serviceminded overfor både kolleger og kunder

Hvis du har erfaring og/eller teknisk indsigt fra en teknisk salgsvirksomhed, er dette helt klart en fordel, ligesom vi sætter pris på, at du har en positiv og åben tilgang til løsning af de daglige arbejdsopgaver. Vi prioriterer dog de personlige egenskaber højest, og skulle du mangle den tekniske indsigt, sørger vi for den nødvendige oplæring.

Kvalifikationer

Du trives med at have meget daglig telefonkontakt med vores kunder og sætter en ære i at kunne yde en engageret og professionel support til vores kunder.

Det er et krav, at du arbejder meget systematisk, og at du har et selvstændigt drive, så telefonbesvarelserne i forbindelse med kundeforespørgsler og ordreafgivelser bliver besvaret professionelt og løst i samarbejde med dine kolleger.

Du får naturligvis en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver, så optræder du professionelt med humor i din daglige omgang med kunder, så vil vi meget gerne modtage din ansøgning. 

Vi tilbyder

En solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har indflydelse på din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundhedsforsikring samt personaleforening med arrangementer. 

En del af NIBE

Vølund Varmeteknik er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre, at vi kan have konstant fokus på produktudvikling og –forbedringer, så vi hele tiden kan tilbyde miljøvenlige produkter og indeklimaforbedringer til danske forbrugere.

Læs mere om NIBE

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte After Sales Manager Villy Damgaard-Jacobsen.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket ”Kontorassistent” til Villy Damgaard-Jacobsen på vdj@volundvt.dk. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, da vi gerne vil have dig til at starte hurtigst muligt, så send os din ansøgning snarest  ....

Vi glæder os til at høre fra dig.

keyboard_arrow_up
Loading...