Driftschef til stærkt serviceteam

Som driftschef hos Vølund Varmeteknik vil du sammen med dit landsdækkende team af servicekolleger være med til at holde danskerne lune – nu og i fremtiden.

Vølund Varmeteknik er markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger. Det er en position, som løbende udbygges ved mere end blot at levere kvalitetsprodukter. Det handler i lige så høj grad om rådgivning og dimensionering, hvad enten man investerer i en jordvarmepumpe, en luft til vand-varmepumpe, et pillefyr, et boligventilationsanlæg, en varmtvandsbeholder eller en anden af vores løsninger.

Efter varmeløsningen er installeret, står vi nemlig til rådighed med teknisk support og det årlige serviceeftersyn, så man får den maksimale tryghed og sikkerhed i hverdagen.

Det er her, at du og dine regionale teamledere sammen med teamet af serviceteknikere kommer ind i billedet. For vi bestræber os på at være med vores kunder hele vejen – fra det første møde over dimensionering til den færdige installation udført af vores samarbejdspartnere.

Det vi søger

Høj kvalitet og teknisk viden er grundpillerne i Vølund Varmeteknik med en stærk after sales-organisation, som engageret og aktivt yder den bedste support og service – både internt på tværs af organisationen og eksternt for vores private boligejere og profesionelle kunder som bl.a. VVS-virksomheder, husfabrikanter og boligselskaber.

Som person skal du være en dygtig problemknuser, lydhør, åben og imødekommende – gerne med et glimt i øjet og smil på læben. Du skal desuden være struktureret og i stand til at holde hovedet højt og bevare overblikket i en travl hverdag – for du:

  • Bliver ansvarlig for teamet af 23 serviceteknikere, herunder to regionale teamledere, som du koordinerer opgaverne med
  • Bidrager til strategisk udvikling af hele After Sales-området i samarbejde med vores After Sales Manager
  • Medvirker til at udvikle behandlingen af reklamationer – et område der i stigende grad digitaliseres
  • Deltager i kundebesøg og teknisk backup ifm. driftsstop og andre tekniske opgaver
  • Er ansvarlig for bilpark og værktøj
  • Sikrer løbende uddannelse af eksterne serviceteknikere

Vi forestiller os, at du har solid teknisk indsigt inden for el, køl eller VVS. Det kan være, du har en håndværksmæssig baggrund, men du kan også have opbygget en solid viden om branchen på anden vis.

Kan du se dig selv i rollen som driftsleder i en vækstvirksomhed med høj arbejdsglæde og gode udviklingsmuligheder? Så følg vejledningen og søg stillingen – vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi tilbyder

En solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har indflydelse på din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundhedsforsikring samt personaleforening. Du kommer til at indgå i et velfungerende serviceteam med høj anciennitet og stor stabilitet.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Villy Damgaard-Jacobsen.

Søg her

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send os din ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Villy Damgaard-Jacobsen direkte på +45 96 94 97 11.

Bliv en del af den grønne omstilling

Hos Vølund Varmeteknik vil vi medvirke til en generel bevidsthed om de alternative varmeløsninger, der kan være med til at bidrage positivt i retning af en grøn omstilling. Derfor tilbyder vi bæredygtige og miljøvenlige energiløsninger på tværs af kategorier og arbejder vi hver dag på at udvikle energieffektive og moderne varmeløsninger baseret på vores viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt.

keyboard_arrow_up
Loading...