Booker til serviceafdeling

Vølund Varmeteknik A/S er blandt de førende danske leverandører af energivenlige varmeløsninger med egen serviceorganisation på 31 interne og eksterne medarbejdere over hele landet. Vi har hver dag travlt med at booke eftersyn hos private kunder over hele landet, og vi søger derfor en service-minded kollega til vores serviceafdeling.

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Du tilbydes en fuldtidsstilling på virksomheden i Herning - i et velfungerende team bestående af erfarne og kompetente kolleger, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med vores to nuværende booking-kolleger. Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Planlægning af serviceeftersyn for abonnementskunder (telefonisk og pr. mail)
  • Tæt kontakt til eksterne serviceteknikere og samarbejdspartnere
  • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail og telefon
  • Mailkorrespondance med servicekunder
  • Diverse registreringer og ad hoc opgaver

Hos Vølund Varmeteknik arbejder vi hver dag på at skabe miljøvenlige og moderne varmeløsninger baseret på vores viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt.

Læs mere om vores miljøvenlige varmeløsninger

 

Baggrund

Du må meget gerne have erfaring fra et lignende job inden for salgs- og/eller servicesupport, men dette er ingen betingelse. Det vigtigste er, at du kan bevare roen og overblikket i det daglige, og at du er god til at planlægge.

Det rækker dog ikke altid med en god evne til at planlægge, for du vil også opleve, at der er behov for, at du skal ændre på det planlagte meget hurtigt i tæt samarbejde med dine eksterne kolleger. Dette hurtige skifte skal du meget gerne kunne håndtere med et smil.

Det er en klar fordel, hvis du er vant til at have telefonkontakt med privatkunder, og at du har et selvstændigt drive, så booking-opgaverne bliver løst efter behov og til tiden.

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver, så i princippet er det vigtigere, at du hviler i dig selv og har en høj stresstærskel. Med den rigtige indstilling får du nemlig stor mulighed for at få en afvekslende og udadvendt arbejdsdag med gode kolleger …

Vi tilbyder

En solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har stor indflydelse på planlægning af din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundhedsforsikring samt personaleforening med arrangementer. Du kommer til at indgå i et velfungerende serviceteam med høj anciennitet og stor stabilitet.

En del af NIBE

Vølund Varmeteknik er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre, at vi kan have konstant fokus på produktudvikling og –forbedringer, så vi hele tiden kan tilbyde miljøvenlige produkter og indeklimaforbedringer til danske forbrugere.

Læs mere om NIBE

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte servicechef Villy Damgaard-Jacobsen på mobil nr. 21 67 67 28.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket ”Booker” til Villy på vdj@volundvt.dk. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, da vi gerne vil have dig til at begynde hos hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

keyboard_arrow_up
Loading...