Nyheder


Vinder på viden om energivenlig varme

15. december 2016

Hos Vølund Varmeteknik ved de mere end de fleste om miljørigtige og energivenlige varmeløsninger - og de deler gerne ud af deres viden.

Vølund Varmeteknik vinder på viden og deler gerne ud af den, oplyser direktør Søren Krogh. Firmaet udstiller på fagmessen VVS’17 i Odense sidst i april.

Jordvarmeanlæg, varmepumper, træpillekedler - danske boligejere, landmænd, institutioner og virksomheder har fået øjnene op for miljørigtige og energivenlige varmeløsninger. Det mærker de hos den danske producent Vølund Varmeteknik, som gerne deler ud af sin viden.

- Vi har over 40 års erfaring inden for varmepumper og nok markedets bredeste sortiment. VI har også den fordel, at vi kender mulighederne og teknikken til bunds, da vi selv er med til at udvikle løsningerne. Det er denne kombination af viden, ekspertise og kvalitet, som vores kunder efterspørger, forklarer direktør Søren Krogh.

Med hele vejen

Vølund Varmeteknik tilbyder at hjælpe hele vejen - fra projektering og dimensionering til opstart og indregulering, ligesom firmaet har en landsdækkende serviceorganisation.

- Vi oplever, at VVS-installatører, husfabrikanter, landmænd og staldbyggere ønsker sikkerhed og tryghed, når de vælger leverandør og samarbejdspartner. Med vores ekspertise, service og kompetencer sikrer vi dem, at de kan vælge præcist, hvad de ønsker fra alle hylder, fortæller Søren Krogh.

Intet hokus-pokus

Vølund Varmeteknik er en af pionererne inden for jordvarme og varmepumper. Hvor det tidligere var forbundet med en vis skepsis, når talen faldt på alternativ energi, er det helt anderledes i dag:

- Alle ved i dag, hvad en varmepumpe og et pillefyr er. Så nu kan vi fokusere på fordele som høj ydelse, lang levetid og store besparelser. Vi oplever også en stigende interesse i vores miljørigtige og energivenlige løsninger fra landmænd, skoler, institutioner og erhverv. Ofte står de over for at skulle udskifte et gammelt oliefyr og har opdaget, at vi kan hjælpe - også i stor skala.

Vølund Varmeteknik præsenterer årets nyheder og deler ud af sin viden på fagmessen VVS’17, der foregår sidst i april i Odense.


Download


 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...