Cool med pool - og små varmeregninger

Temperaturen er behagelig i det 242 kvm. store sommerhus i Marielyst, og vandet i poolen er dejlige 28 grader varmt – for en varmepumpe holder varmeregningen i skak.

Det kan nemt ødelægge den gode feriestemning at tænke på, hvad elregningen løber op i i et luksussommerhus med opvarmet pool, spa, gulvvarme og mange mennesker, der dagligt tager brusebade. Medmindre man som Philip Antonakakis har en varmepumpe, som leverer bæredygtig varme og varmt vand i rigelige mængder – til en overkommelig pris. 

- Vi får næsten fem gange mere varme ud af varmepumpen, end vi bruger på strøm til at drive den. Det betyder, at vi med sindsro kan varme poolen op til omkring 28 grader, så ingen vandhunde klaprer tænder, fortæller Philip Antonakakis med et lille smil.

Huset er et Skanlux Aqua poolhus fra 2020 med plads til 18 personer. Der er syv soveværelser, tre badeværelser, pool, spa, sauna, aktivitetsrum, bar, køkken og stort opholdsrum.

- Huset er samlingspunkt for vores store familie, som både kommer fra ind- og udland. Her mødes vi tre generationer og hygger os i flere uger om sommeren. Og selv om vi måske er tolv-fjorten mennesker, løber vi aldrig tør for varmt vand, siger Philip Antonakakis.

Derfor skal du vælge luft til vand-varmepumpen

Med en luft til vand-varmepumpe henter du varme fra naturen ved at udnytte varmeenergien i omgivelserne. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer typisk 4-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det betyder, at luft til vand-varmepumpen er en driftsøkonomisk og miljøvenlig varmeløsning.

Læs mere om luft til vand-varmepumper her

Philip Antonakakis beskæftiger sig med kommunikationstræning og bruger ofte sommerhuset som "arbejdshule", ligesom det danner rammen om familieferier på tværs af generationer og landegrænser.

Glade lejere

 

Når familien ikke selv bruger huset, får andre glæde af det. Fra udlejningsbureauet Luksushuse er det servicekonsulent Peter Hallev, som tager imod lejere og sikrer, at de får et godt ophold: 

- Jeg gennemgår blandt andet husets teknik, herunder betjening af varmestyringen. Det er dog yderst sjældent, at lejerne har brug for at regulere på rumvarme eller temperaturen i poolen. 

Peter Hallev har også opsyn med andre af Skanlux' sommerhuse i området, ligesom det er hans opgave at foretage aflæsning af måleren ved afrejse.

- Lejerne bliver positivt overrasket, for de får næsten altid en pæn del af deres depositum tilbage. Det er nemlig nærmest umuligt at bruge 3.000 kr. på en uge for vand, el og varme, når der står en ordentlig varmepumpe. Bedre afslutning på en ferie kan man næppe ønske sig.

 

Udarbejdet i samarbejde med Skanlux A/S https://www.skanlux.dk

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal vælge, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmepumpeløsning, hjælper vi dig med at dimensionere varmepumpen korrekt, så du får en løsning, der passer til netop dit behov. Og når din varmepumpe først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support og service hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...