Kursuskalender

Hold dig opdateret på styring af Vølund Varmetekniks varmepumper og få dybdegående kendskab til vores kedelprodukter. Så får du de bedste forudsætninger for at kunne rådgive dine kunder ved et salg.   


Vølund EKSPERT kursus i varmepumper

Vølund EKSPERT kursus er til dig, der ønsker at få et dybdegående kendskab til varmepumpernes styringsprincipper, anlægsopbygning og få en generel viden om fejlfinding i varmepumpe produkter. Dette kursus vil også indeholde praktiske opgaver.

 

Læs mere og tilmeld


Vølund BIO kursus i pillefyr

Vølund BIO kursus er til dig, der ønsker at få et dybdegående kendskab til Vølund Varmetekniks kedelprodukter, samt en generel viden til at kunne rådgive kunder ved salg af kedler. Samtidigt opnås teknisk kendskab til de nye træ/pille kedler.

Kursusdato:
Vi afholder hele tiden BIO-kurser rundt omkring i Danmark, afhængig af behovet og deltagernes bopæl. 

Læs mere og tilmeld


Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til et af vores kurser er du velkommen til at kontakte din Vølund konsulent. Så sørger han for at hjælpe dig videre.

 

Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet vil du blive holdt opdateret omkring produktnyheder, kurser og ikke mindst relevante branche-informationer. Kort sagt – alt, hvad du behøver at vide som VVS-installatør med interesse i varmeløsninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

keyboard_arrow_up
Loading...