Administrativ blæksprutte

Hos Vølund Varmeteknik A/S er vi markedsleder inden for varmetekniske produkter. Det er vi af 2 grunde: Vi sælger markedets bedste produkter, og vi yder markedets bedste service. Vil du med på vores vækstrejse?

Til vores kontor i Herning søger vi nu en administrativ blæksprutte, som har lyst til en afvekslende og travl hverdag, hvor den vigtigste funktion vil være back-up for vores salgs-/produkt-/marketing-teams. Der er tale om en nyoprettet stilling med mange forskellige opgavetyper.

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Du skal trives med en hverdag bestående af mange opgaver -både praktiske og administrative. Opgaverne vil være mange-artede, og det er derfor vigtigt, at du kan fungere i en hverdag, hvor der skal overholdes deadlines, samtidig med der vil være kontakt til mange kolleger i huset. 

En varieret og travl hverdag

Vi har en god og fri omgangstone og et godt arbejdsmiljø, hvor vi alle sammen hjælper hinanden i hverdagen, og det er vigtigt, at du har den rette indstilling til at indgå i vores fælles ansvar.

Hos Vølund Varmeteknik arbejder vi hver dag på at skabe miljøvenlige og moderne varmeløsninger baseret på vores viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt.

Læs mere om vores miljøvenlige varmeløsninger

 

Dine arbejdsopgaver

Som vores nye administrative blæksprutte vil din rolle blandt andet være at hjælpe med Vølund Akademiet og ellers øvrige forefaldende opgaver. Det er helt klart en fordel, at du har erfaring fra en lignende salgsvirksomhed, og at du har kendskab til de interne processer i en salgsvirksomhed. Efter indkøringsperioden forventer vi, at du har lyst og er motiveret til at varetage følgende opgaver:

  • Vølund Akademiet (fra registrering af tilmeldinger til praktisk forberedelse af møderne, herunder borddækning, kopiering af materiale, udarbejdelse af deltagerbeviser og navneskilte, etc.)
  • Vedligeholdelse af projektdatabase, tilpasning af tilbudsskabeloner, ændringer af tekniske tegninger, etc.
  • Salgsrelaterede opgaver (kundelister, salgsopfølgning, registreringer, prisliste, udsendelse af brochurer og kampagnematerialer, udformning af kampagnelister, etc.)
  • Tekniske marketing-materialer (opdateringer og tilpasning af tekniske løsblade, brochurer samt mindre rettelser på hjemmesiden)
  • Øvrige kontoropgaver (print af materialer, samling af mapper, etc.)

Vi forventer af dig

Vi forventer, at du er service-minded og altid klar til at hjælpe, samtidig med at du gerne må have et godt drive og ellers har et  godt humør. Du skal kunne have mange bolde i luften og være vant til at bruge Microsoft Office-pakken, især excel, ligesom det vil være en fordel, hvis du kan arbejde i XA.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommerciel chef Niels Peter Skov på 26 73 07 51.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket ”Administrativ blæksprutte” til Niels Peter Skov på nps@volundvt.dk. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send os din ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig!

En del af NIBE

Vølund Varmeteknik er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre, at vi kan have konstant fokus på produktudvikling og –forbedringer, så vi hele tiden kan tilbyde miljøvenlige produkter og indeklimaforbedringer til danske forbrugere.

Læs mere om NIBE

keyboard_arrow_up
Loading...